Vinduespudsning I Aarhus og omegn

Vinduespudsning

Har du som privat person eller erhvervsdrivende, brug for en dygtig vinduespudser til vinduespolering, så står vi klar med servicemindede folk.
Vi er et stærkt team og kan tilbyde pudsning af alt, lige fra lejligheder til erhvervs bygninger. Vi kan arbejde op til 16 meters højde, som svarer til 3. sal.
Kræver opgaven yderligere højde, så gør vores gode samarbejde med Loxam, det muligt at leje en lift til favorable priser.

Vores vinduespudsere i Århus, betragter vinduespudsning som et håndværk og har en professionel tilgang til arbejdet.

Ved hjælp af traditionel vinduespudsning, nyeste teknologi og specialteknikker, kan vi aflevere opgaven hurtigt og effektivt, med et skinnende resultat.
Indvendig vinduespudsning foretages på traditionel vis, med indvasker og vinduesskraber.
Efter endt pudsning er det naturligt for os, at aftørre vinduesrammer, vindueskarme og gulv samt i øvrigt at rydde op efter os.

Udvendig vinduespudsning, udfører vi ved hjælp af vores professionelle rentvandsanlæg.
Vandet vi bruger her, er renset for kalk og mineraler og bliver også betegnet som ultra-rent vand.
På vores teleskobstang, sidder der for enden, en børste og vandtilførsel. Vi vasker vinduet, som også indebærer en let afvask, af sprosser og karme, hvorefter alt skidtet som børsten har renset, bliver spulet ned med ultrarentvand.
På den måde opnår vi et super flot og miljøvenligt resultat, da hverken sæbe eller kemikalier er nødvendigt.

Hvad er et rentvandsanlæg?
Et rentvandsanlæg består af et vandrensningsystem, som renser kalk og mineraler ud af vandet via carbonfiltre som indeholder granulat. Vores rentvandsanlæg er et vandførende anlæg, hvor der benyttes kalkfrit vand til afvaskning af eksempelvis vinduer, facader, skilte og lignende, med en vandførende teleskopstang og blød børste for enden.
Når vinduerne er vasket, skal de blot have lov til at tørre. Da det er kalkfrit vand vi bruger, efterlades vinduerne rene uden hverken striber eller kalkpletter.

Fordele ved rentvandsanlæg!
– Resultatet bliver super godt – ingen striber eller kalk på vinduerne.
– Vinduesrammerne bliver ligeledes vasket
– Vinduespudsning på svært tilgængelige steder
– Metoden er desuden skånsom over for maling, træværk og andre skrøbelige ting.
Foruden de åbenlyse fordele, giver anlægget mulighed for at arbejde sikkert og effektivt, i op til 16 meters højde – uden stige eller leje af lift.
Det sparer tid, og giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste priser.

Kontakt os og få et godt tilbud.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud!

Tilbud til boligforeninger, Aarhus og omegn

Med vores professionelle rentvandsanlæg, kan Total-Remove hurtigt og effektivt vaske vinduerne i boligforeningens trappeopgange og fælleshuse.
Ud over vinduespudsning kan vi tilbyde løsning af mange andre opgave, som boligforeningen kunne have brug for.
Dette kunne bl.a. være trappevask, rengøring af opgange, rengøring af fælleshus, rengøring af vaskeri, afrensning af facader, fjernelse af graffiti m.m.

Kontakt os på telefon 60 18 60 82 eller udfyld kontaktformularen til højre, for et uforpligtende tilbud på professionel vinduespolering, rengøring og afrensning i Aarhus og omegn.

Se også et udpluk af referencer her

Miljørigtig Vinduespolering

Vores vinduespudser anvender kun miljøgodkendte produkter til pudsning og polering af dine ruder. Vores produkter anvendes kun efter instruktion eller kurser i anvendelsen. Dette skåner både miljøet og forebygger personskader.