Vinduespudser og Vinduespolering i Aarhus og omegn

Vinduespudsning og Vinduespolering for private og erhverv

Har du som privatperson eller erhvervsdrivende, brug for en dygtig vinduespudser og vinduespolering, så står vi klar med servicemindede folk.

Vores vinduespudser betragter vinduespudsning som et håndværk. Desuden er det naturligt for os, at tørre gulve, vindueskarme og vinduesrammer af samt i øvrigt rydde op efter os.

Vi er et stærkt team og kan tilbyde pudsning af alt, lige fra lejligheder til erhvervsbygninger, hvor vi går i højden med lift.

Vi benytter vores eget professionelle vandanlæg, som spalter vandet, så det ikke indeholder kalk.

Vi vasker ruden med en børste alt imens vinduet bliver spulet rent med det afkalkede vand, og behøver så ikke at bruge vinduesskraber, da der jo ikke er kalkaflejringer i forbindelse med pudsning af jeres vinduer.

Det vil yderligere sige at vinduet bliver rent – uden brug af kemikalier.

Vi kan med dette system gå i højden, hvilket også betyder at det i mange sammenhænge ikke er nødvendigt med stillads eller lift.

Dette giver en besparelse for dig som kunde.

Kontakt os og få et godt tilbud.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud!

Vinduespudsning i boligforeninger, Aarhus og omegn

Vinduespolering af trappeopgange i boligforeninger klares uden problemer med vores professionelle vandanlæg og vi vasker jeres vinduer i opgangen hurtigt, billigt og professionelt. Vi tilbyder vinduespolering af Trappeopgange, Fællesarealer, Fællesvaskerier, Entrédøre og meget andet. Vi tilbyder også at vaske hele jeres ejendom med vores professionelle vandanlæg, som spalter vandet, så det ikke indeholder kalk og derfor giver flot og pletfrit resultat.

Kontakt os på telefon 60 18 60 82 eller udfyld kontaktformularen til højre for et uforpligtende tilbud på professionel vinduespolering i Aarhus og omegn.

Se også et udpluk af referencer her

Miljørigtig Vinduespolering

Vores vinduespudser anvender kun miljøgodkendte produkter til pudsning og polering af dine ruder. Vores produkter anvendes kun efter instruktion eller kurser i anvendelsen. Dette skåner både miljøet og forebygger personskader.